gietvloer

Betonvloeren, stijlvol en beresterk voor woningen, winkels en bedrijven

Betonvloeren

Veel mensen kennen beton als ruw constructiemateriaal. Maar in een moderne woning of in een bedrijfs- of industriepand is beton ook erg geschikt in de vorm van een betonvloer. Door betonvloeren te polijsten krijgen ze een strakke en glanzende uitstraling. Deze stijl past erg goed in een modern interieur, maar ook de combinatie met klassieke elementen geeft een mooi effect. Een betonvloer kan uitgevoerd worden in verschillende kleuren. Zo is er altijd iets dat bij jou past.

Betonvloeren in woningen

In een woning met een moderne en strakke inrichting staan betonvloeren erg goed. Betonvloeren hebben een strakke uitstraling, zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn erg stevig. Daardoor komt schade aan een betonvloer niet gauw voor. Het materiaal kan worden gepolijst om een glanzende uitstraling te creëren. Ook zijn er verschillende coatings beschikbaar voor een unieke afwerking van uw betonvloer.

Naast vloeren is beton ook uitermate geschikt voor een trap of voor andere delen van het interieur, waardoor je consequent kunt blijven in je inrichting. Wil je een bepaalde kleur aan je betonvloer geven, dan kun je gemakkelijk bepaalde kleurstoffen aan de mix toevoegen. Ook is het mogelijk om vloerverwarming aan de ondergrond toe te voegen, voor een comfortabel gevoel aan de voeten. Je bespaart hiermee tevens op de stookkosten. Er zijn veel mogelijkheden met beton voor je woning, neem daarom contact op met onze vakmannen van Gietvloeren-tip voor advies.

Gebruik in industrie

Naast de glanzende variant voor woningen, worden betonvloeren ook vaak gebruikt in bedrijfspanden en in de industrie. Het materiaal is immers erg stevig, praktisch en bovendien heel betaalbaar. Je vindt betonvloeren onder andere in fabriekshallen, parkeergarages en bedrijfshallen. Doordat het beton naadloos wordt afgewerkt kunnen schadelijke en chemische stoffen geen schade aan de vloer aanrichten. Voor extra stevigheid kun je betonvloeren ook voorzien van staalnetten. Dit wordt gewapend beton genoemd.

Bij bepaalde panden en locaties is het belangrijk om een vloeistofdichte ondergrond te hebben, met name op plekken waar gewerkt wordt met bodemvervuilende stoffen. Denk hierbij aan tankstations of garages. Ook daarvoor is een betonvloer erg handig. Ben je op zoek naar multifunctionele betonvloeren voor jouw bedrijf? Overleg dan met onze vakmannen over de verschillende mogelijkheden.

Wat is beton?

Beton is een steenachtig materiaal dat is samengesteld uit cement en één of meerdere toeslagmaterialen. Door water toe te voegen verhardt het cement, waardoor het materiaal erg stevig wordt. Beton wordt erg veel gebruikt wordt in de bouwsector, doordat het relatief goedkoop en gemakkelijk in gebruik is. Het is tevens veelzijdig materiaal en kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Beton wordt vaak toegepast als ruw constructiemateriaal, maar het kan ook gepolijst worden. Polijsten zorgt voor een mooie uitstraling en is daarom erg geschikt om te doen bij bijvoorbeeld een betonvloer in een moderne woning of een bedrijfspand.

Contact

Waterdicht

Hygiënisch

Brandvertragend

Geluiddempend

Onderhoudsvrij

Naadloos

In alle kleuren

Perfect te reinigen

kleuter op gietvloer %Plaats%

Ons netwerk opereert door heel Nederland

Heb je vragen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een gietvloer? Wil je ook een moderne en gemakkelijke vloer in je woning? Neem dan even contact op met één van onze vakmannen. Via deze website neem je gemakkelijk online contact op met het beste gietvloerenbedrijf bij jou in de regio. Vraag meer informatie aan, maak een afspraak of doe meteen een prijsaanvraag. Wij horen graag van je en helpen je meteen verder in je zoektocht naar de perfecte gietvloer.

Coatings

Kies voor een verdere afwerking van het materiaal uit een aantal coatings die de vloeren helemaal afmaken, precies zoals jij dat wilt. Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel, kies dan voor milieuvriendelijke coatings, zoals harsen die worden gewonnen uit hernieuwbare grondstoffen. Overleg gelijk met een vakman bij jou in de buurt over de mogelijkheden van betonvloeren in je woning of bedrijfspand. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast beschikken wij over een landelijk netwerk, waardoor er altijd een vakman bij jou in de buurt te vinden is.