gietvloer

Gietvloer in je badkamer, stijlvol en beresterk

Gietvloer: net en waterdicht

Wanneer je op zoek gaat naar inspiratie voor je nieuwe badkamer, zie je negen op de tien keer tegels op de vloer. Maar wist je dat het ook mogelijk is om ook in deze ruimte een gietvloer te laten leggen? Hierdoor oogt je badkamer niet alleen netjes, maar profiteer je ook nog eens van een waterdichte ondergrond.

Onderhoud

Wanneer je kiest voor een gietvloer in je badkamer in plaats van tegels, ben je de komende jaren verzekerd van minder onderhoud. Hoewel een tegelvloer een karakteristieke sfeer creëert, hebben ze wel één groot nadeel; vuil tussen de voegen. Dit valt goed schoon te maken met allesreiniger of een speciale voegenreiniger. Houd dit wel het liefst wekelijks bij, want door al het vocht in deze ruimte heb je sneller kans op schimmelvorming.
Met een gietvloer in je badkamer heb je hier minder omkijken naar. Deze vloer is namelijk naadloos en waterdicht, waardoor je geen schimmel op de vloer aan zult treffen.

Stevige ondergrond voor je badkamer

Bang dat het met een gietvloer snel een glibberige boel wordt in je badkamer? Maak je geen zorgen. Deze vloer wordt niet glad in een vochtige ruimte. Let er, net als bij een tegelvloer, op dat je voorzicht uit de douche en het bad stapt. Een gietvloer is namelijk wel een harde ondervloer.

Ook voor je wanden

Hoewel het de naam gietvloer heeft, beperkt de toepassing zich niet alleen tot de vloer zelf. Ga maar eens op zoek naar een aantal voorbeelden en je zult zien dat beton, epoxy en polyurethaan ook prima aangebracht kunnen worden op de muren van je badkamer. Zo oogt de ruimte als één geheel.
Twijfels je juist tussen tegels en een gietvloer voor je badkamer, omdat je graag gebruik wilt maken van opvallende kleurcombinaties? Een gietvloer beperkt zich niet tot één kleur, er zijn talloze mogelijkheden.

Verwarmde gietvloer

Wil je graag genieten van uitgebreide luxe in je badkamer? Verdiep je dan ook eens in de mogelijkheden voor een vloerverwarming in deze ruimte. Zo word je vooral in de winter niet onaangenaam verrast door een koude vloer na een warme douche of een heet bad. Let in dit geval wel goed op je materiaalkeuze. Net zoals bij je woonkamer, is ook in je badkamer niet elke soort gietvloer in combinatie met een vloerverwarming een succes. Zoals epoxy. Staat een vloerverwarming niet op je wensenlijst? Dan kan je gerust epoxy laten leggen in je badkamer.

Contact

Waterdicht

Hygiënisch

Brandvertragend

Geluiddempend

Onderhoudsvrij

Naadloos

In alle kleuren

Perfect te reinigen

kleuter op gietvloer %Plaats%

Ons netwerk opereert door heel Nederland

Heb je vragen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een gietvloer? Wil je ook een moderne en gemakkelijke vloer in je woning? Neem dan even contact op met één van onze vakmannen. Via deze website neem je gemakkelijk online contact op met het beste gietvloerenbedrijf bij jou in de regio. Vraag meer informatie aan, maak een afspraak of doe meteen een prijsaanvraag. Wij horen graag van je en helpen je meteen verder in je zoektocht naar de perfecte gietvloer.