gietvloer

Gietvloer in je woonkamer, stijlvol en beresterk

Stijlvast, goed isolerend en hygiënisch

Op zoek naar een slijtvaste, goed isolerende en hygiënische vloer voor je woonkamer? Voeg dan ook een gietvloer toe aan je rijtje te bekijken vloeren. Deze vloer is stevig, maar zacht genoeg om er met blote voeten overheen te lopen. Ook kleine kinderen kunnen prima over deze ondergrond kruipen zonder daar pijnlijke knieën aan over te houden. Wil je graag dezelfde look in je hele woning? Een gietvloer is niet alleen geschikt voor je woonkamer, maar past ook prima in bijvoorbeeld je keuken, slaapkamer en badkamer.

Schone woonkamer

Of je nou kiest voor tapijt, een gietvloer of bijvoorbeeld laminaat; een vloer bepaalt, naast de kleuren van je muren, grotendeels de sfeer van je woonkamer. Maar niet elke ondergrond is even hygiënisch. Tapijt is lastig schoon te houden, stof en ander vuil nestelt zich vrij snel in het materiaal. Bij laminaat kan vuil zich ophopen in de naden, waardoor je vloer na verloop van tijd minder schoon oogt. Bij een gietvloer houd je die frisse uitstraling van je woonkamer. Door de naadloze ondergrond verwijder je stof eenvoudig met een stofzuiger. Dweil met een mop van microvezel en reinigingsmiddel voor gietvloeren.

Oude vloer verwijderen niet nodig

Geef jij je woning een make-over, maar wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het laten leggen van een nieuwe vloer in je woonkamer? Een gietvloer leggen duurt in totaal vier á vijf werkdagen. Dit heeft te maken met de aanbreng en de droogtijd van de primer, de verschillende coatings en het aanbrengen van de vloer zelf. Heb je op het moment een houten vloer of een tegelvloer in je woonkamer? Het is niet nodig om dit eerst nog te (laten) verwijderen. Je oude vloer kan een prima basis vormen voor de nieuwe vloer van jouw woonkamer. Hier zijn echter wel een paar voorwaarden aan verbonden. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Voordelen gietvloer in je woonkamer

Een gietvloer in je woonkamer is niet alleen snel aangelegd en erg hygiënisch, maar neemt ook nog andere voordelen met zich mee:

  • Geen lawaai

Een gietvloer dempt al het geluid in je woonkamer. Hierdoor hebben bijvoorbeeld je naaste buren geen last van lawaai als je eens bezoek over de vloer hebt voor een feestje.

  • Vloerverwarming

Een gietvloer geeft een moderne uitstraling aan jouw woonkamer. Vind je radiatoren niet helemaal passen bij de inrichting van de ruimte? Laat dan een vloerverwarming aanleggen onder je gietvloer. Deze geeft zoveel warmte af voor de hele ruimte, dat radiatoren overbodig zijn. Zo bespaar je ook nog eens ruimte. Houd er wel rekening mee dat niet alle soorten gietvloeren gecombineerd kunnen worden met een vloerverwarming. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten.

  • Waterdicht

Moet je huisdier steeds naar een apart hoekje om water te drinken? Ben je bang te morsen met je drinken? Een gietvloer is waterdicht, een plens met water of een omgevallen beker met drinken is dus geen ramp. Je maakt dit eenvoudig weer schoon met een vochtig doekje. De vlekken trekken ook niet in de gietvloer zelf.

Contact

Waterdicht

Hygiënisch

Brandvertragend

Geluiddempend

Onderhoudsvrij

Naadloos

In alle kleuren

Perfect te reinigen

kleuter op gietvloer %Plaats%

Ons netwerk opereert door heel Nederland

Heb je vragen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een gietvloer? Wil je ook een moderne en gemakkelijke vloer in je woning? Neem dan even contact op met één van onze vakmannen. Via deze website neem je gemakkelijk online contact op met het beste gietvloerenbedrijf bij jou in de regio. Vraag meer informatie aan, maak een afspraak of doe meteen een prijsaanvraag. Wij horen graag van je en helpen je meteen verder in je zoektocht naar de perfecte gietvloer.