gietvloer

Gietvloer uit Houten, stijlvol en beresterk

Gietvloer Houten

Ben je op zoek naar een gietvloer voor je woning of bedrijfspand in de omgeving van Houten? Dan ben je bij Gietvloeren-tip op het juiste adres. Wij beschikken over vakmannen uit het hele land, dus ook in de omgeving van Houten. Neem gelijk contact met ons op via het contactformulier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over je wensen.

Polyurethaan

Wanneer je een polyurethaan gietvloer laat aanbrengen in je woning of bedrijfspand in de omgeving van Houten, kun je zeker zijn van een flexibele en stevige ondergrond. Polyurethaan voelt zacht aan en werkt geluidsdempend, wat het uitermate geschikt maakt voor een woning of een kantoor waar je geluidsoverlast wilt verminderen. Ook voelt het warm en zacht aan, wat je wooncomfort verhoogt. Daarnaast kan polyurethaan op verschillende manieren aangepast worden aan je wensen.

Ook voor een ondergrond die niet helemaal stabiel is, kun je kiezen voor polyurethaan gietvloeren. Dit materiaal is immers flexibel en scheurt dus niet wanneer er beweging zit in de gietvloer. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een epoxyvloer. Daarnaast kun je een polyurethaan ondergrond prima combineren met vloerverwarming, waardoor de vloer niet alleen zacht maar ook warm aanvoelt. Dit verhoogt het wooncomfort. Let er wel op dat er grote kwaliteitsverschillen zijn tussen verschillende vormen van polyurethaan. Zo is er bijvoorbeeld verschil in zuiverheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Onze vakmannen uit de omgeving van Houten geven je hierbij uitstekend advies, zodat je alleen de beste kwaliteit krijgt.

Epoxy

Een epoxy gietvloer is een harde kunststof vloer die veel in de industrie wordt gebruikt, omdat hij vloeistofdicht is en bestand tegen schadelijke chemische stoffen. Dit maakt hem erg geschikt voor industrie waar veel gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen. De epoxy gietvloer voorkomt schade aan de ondergrond en bodem. Om kosten te besparen kun je ook enkel een epoxy coating aanbrengen. Dit is een dunne laag epoxy van ongeveer 0,1 tot 0,3 millimeter dik dat sneller droogt en dezelfde chemische bescherming biedt. Vraag één van onze vakmannen uit Houten of de omgeving van Houten over welke vorm voor jou het meest geschikt is.

Het aanbrengen van een epoxy gietvloer moet volgens bepaalde voorschriften gebeuren. Zo moet de ruimte voldoende worden geventileerd en moet het chemisch mengproces nauwkeurig gebeuren om de kwaliteit te waarborgen. Onze specialisten uit Houten beschikken over de juiste kennis en beschermende kleding om dit proces nauwkeurig te doorlopen en je de beste kwaliteit te bieden. Neem gerust contact op met onze vakmannen voor verder advies.

Onze specialist in Houten

Contact

banner
Tot ziens in Houten
testimonial

dhr. Knuf

Offerte aangevraagd voor een gietvloer van ongeveer 60m2. Ik moet zeggen dat de prijsopgaves die ik ontving me erg meevielen. De vloer is prima gelegd, erg blij mee...

testimonial

mevr. Scherms

In mijn woning heb ik recentelijk een betonvloer laten leggen door een bedrijf gevonden via Gietvloeren-tip. Dit is me erg goed bevallen en ik zou dit zeker aan anderen...

testimonial

mevr. Feenstra

In onze woonkamer wilden we graag een gietvloer laten leggen. Dankzij jullie handige offertes kwamen we snel in contact met het juiste bedrijf voor de klus. Tevreden...

testimonial

dhr. Scheffers

Vorige week offertes aangevraagd voor een nieuwe gietvloer. Al snel ontvingen we meerdere offertes. Heel erg handig, zo konden we ze mooi vergelijken op de aspecten die...

Beton is een steenachtig materiaal dat bestaat uit cement en één of meerdere toeslagmaterialen. Water verhardt het cement en het eindproduct is erg sterk en kan prima tegen een stootje. Het wordt daarom in Houten en omgeving veel gebruikt in de bouw als constructiemateriaal. Daarnaast is het materiaal relatief goedkoop en veelzijdig. Voor een goede afwerking kun je het beton ook polijsten, zo creëer je een glanzende laag.

Een betonvloer biedt veel stevigheid in je bedrijfspand voor een relatief lage prijs. Wanneer je in je bedrijf veel met zware materialen en machines werkt, biedt een betonvloer veel bescherming. Voor extra stevigheid kun je het beton mengen met staalsnippers of staalnetten toevoegen. Ook voor je woning in Houten of de omgeving van Houten is beton een goede keuze. Het zorgt voor een strakke uitstraling en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit verhoogt het wooncomfort en zo bespaar je tevens op stookkosten. Beton is veelzijdig, waardoor je het ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een trap of een muurtje, om consistentie in je woning en interieur te creëren.

Wanneer u kiest voor een gietvloer dan kiest u automatisch voor een onderhoudsvriendelijke ondergrond voor uw pand of woning in de omgeving van Houten. Gietvloeren vergen weinig onderhoud doordat ze geen stof of vuil vasthouden, en er geen naden zijn waar vuil achter kan blijven. U hoeft enkel een dweil of bezem over de vloer te halen om de ruimte schoon te maken. Dit maakt een gietvloer uitermate geschikt voor werkplekken waar hygiëne erg belangrijk is, zoals in fabrieken waar voedsel wordt verwerkt.

Een gietvloer is slijtvast en erg stevig. Je hebt minimale kans op beschadigingen wanneer je bijvoorbeeld werkt met zware apparaten of machines. Ook slijt de ondergrond niet gauw door de hoge kwaliteit van het materiaal. Een betonvloer kan zelfs extra stevig gemaakt worden door middel van staalnetten. Eén van onze vakmannen uit Houten kan je verder informeren over de stevigheid van het materiaal.

Voordat we een gietvloer of betonvloer aanbrengen moet de ondergrond eerst worden voorbehandeld. De materialen hebben elk hun eigen voorwaarden waaraan de ondergrond moet voldoen. Zo moet de ondergrond over het algemeen vlak, schoon en droog zijn. Als de ondergrond waarover de gietvloer wordt aangelegd te vlak of te ruw is behandelen onze specialisten uit Houten dit voordat ze beginnen met de gietvloer. Het is immers belangrijk om te zorgen dat de gietvloer goed hecht aan de grond.

Nadat de gietvloer of betonvloer is aangebracht moet deze eerst harden voordat je over de vloer kunt lopen. Houd daarom altijd rekening met de verhardingstijd voordat je begint aan de klus. Als je een gietvloer wilt aanleggen in een bedrijfspand of winkel dan zal deze ruimte tijdelijk niet te gebruiken zijn. Overleg met een specialist uit Houten of de omgeving van Houten over de verhardingstijd van de materialen en welke mogelijkheden er zijn om hier verder rekening mee te houden.

Een gietvloer gaat lang mee doordat hij weinig onderhoud vergt en slijtvast is. Het is echter wel aan te raden om eens in de tien jaar een nieuwe toplaag aan te brengen om te voorkomen dat de gietvloer uiteindelijk toch beschadigd raakt. Zo ziet je gietvloer er weer zo goed als nieuw uit. Neem contact op met een vakman uit de omgeving van Houten om je gietvloer te laten onderhouden.

Wanneer u een gietvloer laat aanbrengen door één van onze vakmannen uit Houten of omgeving, bent u verzekerd van hoge kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast bieden wij een snelle service en uitstekende garantie. Wij beschikken over specialisten over het hele land, dus ook bij u in Houten of in de regio van Houten. Neem daarom gelijk contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onderhoudsvrij

Naadloos

In alle kleuren

Perfect te reinigen

Waterdicht

Hygiënisch

Brandvertragend

Geluiddempend

kleuter op gietvloer Houten

Ons netwerk opereert door heel Nederland, ook in Houten.

Heb je vragen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een gietvloer? Wil je ook een moderne en gemakkelijke vloer in je woning? Neem dan even contact op met één van onze vakmannen in Houten. Via deze website neem je gemakkelijk online contact op met het beste gietvloerenbedrijf bij jou in de regio Houten. Vraag meer informatie aan, maak een afspraak of doe meteen een prijsaanvraag. Wij horen graag van je en helpen je meteen verder in je zoektocht naar de perfecte gietvloer.