gietvloer

Gietvloer Leek, bespaar tot 40%

Gietvloer uit Leek

Woon je in de omgeving van Leek en ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer met een strakke uitstraling? Dan is een gietvloer een goede keuze. Vul gelijk het contactformulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Je krijgt dan binnen 24 uur reactie.

Voordelen

Aan een gietvloer zitten veel voordelen verbonden. Een gietvloer is namelijk slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast geven gietvloeren een strakke uitstraling aan de ruimte en zijn er veel mogelijkheden in het design, de kleuren en de afwerking. De voordelen verschillen per materiaal, overleg daarom met één van onze vakmannen uit Leek of de omgeving van Leek over de beste keuze in jouw situatie.

Soorten

Je kunt kiezen uit een betonvloer, een epoxy gietvloer of een polyurethaan gietvloer voor jouw pand in de omgeving van Leek. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en is voor verschillende doeleinden geschikt. Ten eerste is er de betonvloer. Beton wordt erg veel gebruikt in de industrie als constructiemateriaal, maar is ook geschikt als betonvloer.

Betonvloeren leggen we bijvoorbeeld vaak in de industrie en in bedrijfspanden, omdat het materiaal erg stevig en relatief goedkoop is. Het is echter ook voor woningen met een moderne inrichting geschikt. Door het beton te polijsten komt er een glanzende laag overheen, wat zorgt voor een mooie afwerking en strakke uitstraling.

Epoxyvloer

Daarnaast kun je ook kiezen voor een epoxy gietvloer voor je woning of bedrijfspand in de omgeving van Leek. Een epoxyvloer is erg stevig en bestand tegen chemische stoffen, waardoor het uitermate geschikt is voor een ruimte waar gebruik wordt gemaakt van bepaalde schadelijke stoffen. Je hoeft immers niet bang te zijn voor schade aan de ondergrond. Ook is het volledig vloeistofvast en laat het geen naden achter, waardoor er geen lekkage kan ontstaan.

Polyurethaan

Een derde optie is een polyurethaan gietvloer. Deze is flexibeler dan epoxy en is daardoor goed bestand tegen scheuren. Wanneer de ondergrond waarover de polyurethaan wordt gegoten niet volledig vast is, zal het materiaal simpelweg meebewegen. Daarnaast werkt het materiaal geluidsdempend en voelt het zacht aan, waardoor het geschikt is voor een woning waar kinderen rondrennen en spelen. Zij zullen zich op zo’n vloer niet gauw bezeren.

Wil je weten welk type gietvloer voor jouw woning of bedrijfspand het beste toepasbaar is? Neem dan even contact op met een vakman uit Leek of de omgeving van Leek. Wij informeren en helpen je graag.

Contact

banner
testimonial

dhr. Jansse

Wij wilden een gietvloer laten plaatsen, maar wist niet welk materiaal voor ons geschikt was. Jullie vakman raadde ons epoxy aan en daar hebben we geen spijt van...

testimonial

mevr. Elsenaar

Nooit geweten dat je onder een gietvloer ook vloerverwarming kon plaatsen. Nu houden we telkens warme voeten terwijl we over onze prachtige vloer lopen...

testimonial

mevr. Fredriks

In mijn woning heb ik recentelijk een betonvloer laten leggen door een bedrijf gevonden via Gietvloeren-tip. Dit is me erg goed bevallen en ik zou dit zeker aan anderen...

testimonial

dhr. Scherms

In onze woonkamer wilden we graag een gietvloer laten leggen. Dankzij jullie handige offertes kwamen we snel in contact met het juiste bedrijf voor de klus. Tevreden...

Een gietvloer is geschikt voor elk pand, dus ook voor jouw woning of bedrijfspand in Leek of omgeving. Een betonvloer passen we bijvoorbeeld veel toe bij bedrijven waar gebruik wordt gemaakt van grote machines of vrachtwagens, omdat het beton stevig is en niet gauw beschadigt. Bovendien kan het vloeistofvast gemaakt worden, wat belangrijk is voor bijvoorbeeld garages of benzinestations.

Ook voor een woning in de omgeving van Leek is een gietvloer een goede keuze. Een polyurethaan gietvloer zorgt voor een strakke en mooie uitstraling van je interieur. Daarnaast werkt het geluidsdempend, waardoor je een stukje rust creëert in je huis. Er zijn vele aanpassingsmogelijkheden, waardoor er voor elk interieur een oplossing te vinden is.

Met name epoxy en polyurethaan bieden veel mogelijkheden tot aanpassing. Je kunt bij polyurethaan kiezen uit verschillende kleuren of een combinatie van meerdere kleuren. Hierdoor kun je niet alleen een rustige kleur kiezen om je ruimte in (de omgeving van) Leek af te maken, maar kun je bijvoorbeeld ook een levendige ondergrond maken door een combinatie van kleuren te gebruiken. Ook een epoxy gietvloer heeft verschillende mogelijkheden, zoals een bedrijfslogo op de vloer van je bedrijfspand.

Het aanbrengen van een gietvloer voor je woning of pand in Leek of omgeving moet gedaan worden door vakmannen. Er zijn immers verschillende veiligheidsvoorschriften waar je rekening mee moet houden. Het aanbrengen van een epoxy vloer of coating is een chemisch proces, wat op een veilige en effectieve manier moet gebeuren. De ruimte moet goed geventileerd zijn en het chemisch mengproces moet nauwkeurig gedaan worden. Een betonvloer kan extra verstevigd worden door middel van staalnetten, voor een extra sterke ondergrond. Overleg met een vakman bij jou uit Leek over de mogelijkheden en informeer naar het proces.

Een gietvloer kunnen we in principe op elke ondergrond aanbrengen. Wel houden we rekening met een aantal voorwaarden die aan bepaalde materialen hangen. Zo moet de ondergrond vlak, droog en schoon zijn, en moet de omgevingstemperatuur niet te laag of te hoog zijn. Om de gietvloer optimaal te laten hechten moeten sommige ondergronden ruwer worden gemaakt, terwijl andere juist vlakker moeten worden gemaakt. Overleg met één van onze specialisten uit Leek over jouw situatie en wat er moet gebeuren voordat de gietvloer of betonvloer aangebracht kan worden. Onze vakmannen zijn je hier uitstekend bij van dienst en doen graag de nodige aanpassingen.

Houd rekening met de verhardingstijd van een gietvloer. Gietvloeren kunnen immers niet gelijk na het aanbrengen gebruikt worden om over te lopen of op te werken. De verhardingstijd hangt af van de verschillende materialen en de dikte van de ondergrond. Sommige bedrijven moeten tijdelijk gesloten blijven en sommige ruimtes zijn tijdelijk onbegaanbaar. Onze vakmannen uit Leek kunnen je verder informeren over de verhardingstijd van de verschillende materialen en wanneer de ruimte weer te gebruiken is.

Het onderhouden van een gietvloer is erg gemakkelijk. Doordat de ondergrond geen naden bevat, blijft er geen vuil en stof achter op moeilijke plekken. Je hoeft enkel een stofzuiger, dweil of bezem over de vloer te halen om het schoon te houden. Streepvorming door schoenen is gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek. Zorg wel dat de gietvloer schoon genoeg blijft, zodat vuile plekken niet de kans krijgen om in te drogen. Wil je de duurzaamheid van je gietvloeren verhogen, neem dan contact op met één van onze vakmannen uit Leek over het aanbrengen van een nieuwe toplaag. Dit gebeurt over het algemeen eens in de tien jaar.

Onze specialisten uit Leek en uit de omgeving van Leek kunnen u helpen met elk vraagstuk en elke wens. Als u niet zeker weet welke soort gietvloer in uw situatie geschikt is, kunt u uiteraard altijd overleggen door even ons contactformulier in te vullen. Wij zorgen dan dat u spoedig reactie krijgt op uw vraag. Onze vakmannen leveren vervolgens hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook kunt u rekenen op een snelle service en een uitstekende garantie.

Onderhoudsvrij

Naadloos

In alle kleuren

Perfect te reinigen

Waterdicht

Hygiënisch

Brandvertragend

Geluiddempend

kleuter op gietvloer

Ons netwerk opereert door heel Nederland

Heb je vragen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een gietvloer? Wil je ook een moderne en gemakkelijke vloer in je woning? Neem dan even contact op met één van onze vakmannen. Via deze website neem je gemakkelijk online contact op met het beste gietvloerenbedrijf bij jou in de regio. Vraag meer informatie aan, maak een afspraak of doe meteen een prijsaanvraag. Wij horen graag van je en helpen je meteen verder in je zoektocht naar de perfecte gietvloer.