gietvloer

Gietvloer uit Lemmer, bespaar tot wel 40%

Gietvloer Lemmer

Ben je op zoek naar een comfortabele vloer die jouw pand in de omgeving van Lemmer een strakke uitstraling geeft? Kies dan voor een gietvloer of betonvloer van Gietvloeren-tip uit Lemmer. Vul nu het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over een nieuwe gietvloer in jouw woning of bedrijfspand.

Mogelijkheden

Met een gietvloer heb je veel mogelijkheden, niet alleen in materiaal maar ook in afwerking. Je kunt je eigen design gebruiken of een specialist iets unieks laten ontwerpen. Daarnaast beslis je zelf welke kleur of kleurencombinatie je gietvloer krijgt. Onze specialisten in Lemmer voorzien je graag van advies over welke kleuren en mogelijkheden voor jou interessant zijn. Ook kunnen zij je helpen met de uiteindelijke keuze en de afwerking.

Gietvloeren Lemmer

Er zijn twee soorten gietvloeren waar je uit kunt kiezen voor je pand in de omgeving van Lemmer. Dit zijn de epoxy gietvloer en de polyurethaan gietvloer. De epoxy gietvloer wordt veel gebruikt in de industrie doordat het vloeistofvast is en goed bestand tegen chemische stoffen. Daarnaast geeft het een strakke afwerking van bijvoorbeeld een openbaar pand of winkel, en is er ruimte voor een bedrijfslogo of boodschap in de vloer.

In plaats van een volledige epoxyvloer kun je ook kiezen voor een epoxy coating. Dit is meestal een afwerking van 0,1 millimeter tot 0,3 millimeter dik met grotendeels dezelfde voordelen als een volledige gietvloer, maar goedkoper in afwerking en met een kortere verhardingstijd. Onze vakmannen uit Lemmer helpen je ook hierbij.

De polyurethaan gietvloer is zeer geschikt voor woningen. Het geeft namelijk een strakke uitstraling aan je interieur. Daarnaast is het materiaal flexibel en voelt het comfortabel aan. In combinatie met vloerverwarming verhoogt dit het wooncomfort. Ook werkt het geluidsdempend, waardoor je een stukje rust creëert in je huis in (de omgeving van) Lemmer.

Betonvloer Lemmer

Naast een gietvloer kun je ook een betonvloer laten aanleggen in je bedrijfspand of woning in Lemmer. Beton wordt veelal gebruikt als constructiemateriaal in de bouw. Het wordt onder andere gemaakt van cement en verhardt door water. Wanneer het is verhard is het materiaal erg stevig en kan het wel tegen een stootje. Dit maakt het erg populair in de bouwsector.

In een woning zorgt beton voor een strakke en moderne uitstraling en een stevige ondergrond. Dit kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming en het beton kan tevens gemengd worden met kleurstof, zodat je veel mogelijkheden hebt. In de industrie worden betonvloeren veelal gebruikt om de stevige kwaliteit van het materiaal en de relatief lage kosten. Wanneer jouw bedrijf in de omgeving van Lemmer met zware machines en materialen werkt doe je er goed aan om ook een betonvloer te laten aanleggen.

Onze specialist in Lemmer

Contact

banner
Tot ziens in Lemmer
testimonial

dhr. Overeem

In onze woonkamer wilden we graag een gietvloer laten leggen. Dankzij jullie handige offertes kwamen we snel in contact met het juiste bedrijf voor de klus. Tevreden...

testimonial

mevr. Dirksen

Voor ons winkelpand een offerte aangevraagd voor het onderhouden van onze gietvloer. Via jullie vonden we een betrouwbare partner waar we nu al een tijdje prettig...

testimonial

mevr. Palman

Nooit geweten dat je onder een gietvloer ook vloerverwarming kon plaatsen. Nu houden we telkens warme voeten terwijl we over onze prachtige vloer lopen...

testimonial

dhr. Recer

Een tijdje terug een PU vloer laten plaatsen in mijn woning. Ik verbaas me er telkens weer over hoe mooi en hoe schoon hij blijft. Bedankt voor de service en de handige...

Met een gietvloer of betonvloer bespaar je flink op onderhoud ten opzichte van andere vloeren. Een gietvloer is slijtvast en houdt geen vuil of stof vast. Daarnaast zijn er geen vervelende naden waar vuil achter blijft zitten. Het schoonmaken van de ondergrond is erg eenvoudig en je zult niet gauw beschadigingen vinden op de gietvloer. Wel raden we aan om eens per tien jaar een nieuwe topcoating aan te laten brengen om slijtage helemaal te voorkomen. Wij doen dat regelmatig voor klanten in Lemmer.

Om een gietvloer schoon te maken kun je kiezen voor een droge of een vochtige reiniging. Een gietvloer is prima op een droge manier schoon te maken door middel van een stofzuiger met zachte borstel of met behulp van een andere stof opnemende bezem. Zo verwijder je de dikste laag stof gemakkelijk. Voor een grondigere reiniging kun je ook een dweil met koud of lauw water gebruiken. Een schoonmaakmiddel is alleen noodzakelijk wanneer er hardnekkige vlekken of sporen achter zijn gebleven. Gebruik geen heet water, dit kan sporen achterlaten. Neem voor advies over onderhoud contact op met een vakman uit de omgeving van Lemmer.

Bij het aanbrengen van een gietvloer of betonvloer is het belangrijk om te zorgen dat de ondergrond aan een aantal voorwaarden voldoet. Is de ondergrond te ruw of juist te vlak, dan moet deze eerst tot de optimale ruwheid gebracht worden. Ook moet de grond schoon, vlak en droog zijn, alvorens de epoxy, polyurethaan of het beton kan worden aangebracht. Kies je voor een vakman uit Lemmer van Gietvloeren-tip, dan ben je er zeker van dat zij deze voorbehandeling op professionele wijze uitvoeren.

Houd altijd rekening met de verhardingstijd van het materiaal. Gietvloeren moeten immers een bepaalde tijd uitharden voordat ze gebruikt kunnen worden. Om schade te voorkomen kun je de ruimtes het beste afzetten en ongebruikt laten totdat de grond volledig is uitgehard. Onze specialisten uit Lemmer informeren je graag verder over de verhardingstijd en de maatregelen die genomen moeten worden. Zorg dat je altijd goed voorbereid en geïnformeerd bent wanneer je begint aan deze klus.

In een winkelpand in de omgeving van Lemmer staat een gietvloer of betonvloer zeer goed. Bekijk eerst welke sfeer je wilt creëren in je pand. Een betonvloer zorgt voor een stoere en strakke uitstraling, dit past bij bepaalde stoere producten. Voor andere producten, zoals luxe producten, kunt je kijken naar een epoxy gietvloer. Deze zorgt ook voor een strakke uitstraling, hoewel het bepaalde mogelijkheden heeft tot aanpassing. Zo kun je bepaalde kleuren in de vloer terug laten komen die luxe uitstralen of bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de gietvloer verwerken.

Ook voor je woning in Lemmer of omgeving zijn er veel mogelijkheden te bedenken voor een gepaste gietvloer of betonvloer. Bij een strakke, moderne en stoere inrichting staat een betonvloer goed staan. Beton kan tevens gebruikt worden voor andere objecten zoals een trap of een muurtje. Zo creëer je een consistente inrichting in je huis in Lemmer of de omgeving van Lemmer.

Wanneer u kiest voor een vakman uit Lemmer van Gietvloeren-tip, dan kiest u voor zekerheid. Wij bieden een hoge kwaliteit en een snelle service voor een scherpe prijs. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende garantie. Als er iets met uw vloer is of het heeft onderhoud nodig, kunt u altijd contact opnemen met een specialist uit Lemmer die gelijk bij u langs komt om het probleem op te lossen.

Onderhoudsvrij

Naadloos

In alle kleuren

Perfect te reinigen

Waterdicht

Hygiënisch

Brandvertragend

Geluiddempend

kleuter op gietvloer Lemmer

Ons netwerk opereert door heel Nederland, ook in Lemmer!

Heb je vragen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een gietvloer? Wil je ook een moderne en gemakkelijke vloer in je woning in Lemmer? Neem dan even contact op met één van onze vakmannen. Via deze website neem je gemakkelijk online contact op met het beste gietvloerenbedrijf bij in Lemmer. Vraag meer informatie aan, maak een afspraak of doe meteen een prijsaanvraag. Wij horen graag van je en helpen je meteen verder in je zoektocht naar de perfecte gietvloer.